domingo, 23 de abril de 2017

Aquesta setmana hem fet... (23)

Hola! Benvinguda una setmana més al nostre blog! Avui, com cada setmana, et mostrem alguns dels treballs que les nostres alumnes han realitzat a les classes, durant els últims dies. Esperem que t’agradi i t’aporti noves idees per als teus propis projectes!
La Pasqua ja queda enrere i avui toca parlar de Sant Jordi i d'altres cosetes!!! Aquest setmana hem fet...

Les roses solidaries de Sant Jordi fetes al Taller Solidari realitzats el 21 i 22 d'abril per a recollir fons per ajudar als refugiats a través de la ONG "Proactiva Open Arms", la nostra acció dins el marc de la campanya de Sant Jordi de Reus Comerç Solidari, organització a la qual Dit i fet formem part. Les alumnes han pogut fer un punt de llibre amb goma i una rosa de feltre que ha quedat molt xula i que al mateix temps és un detall molt bonic. Aprofitem per agraïr la participació a totes aquelles que heu col·laborat!! 



I també per Sant Jordi, la Cori M. ha fet aquesta aplicació del Drac per a la seva neta. 

I per a la filla de la seva fillola la Cori ha personalitzat una tovallola amb aquesta bonica aplicació d'un osset molt bufò i el seu nom. Ha quedat d'il·lusió Cori!!! 


A més, les nostres alumnes segueixen acabant els seus projectes, com la Pilar R. que ja té la primera bossa de platja amb roba plastificada que surt del taller. Xula, xula...

La Paquita que ja te el seu davantal reversible acabat. 

I la Isabel G que també té el seu estoig per les ulleres fet amb la roba de xarol, una de les últimes novetats de la botiga. 


I nosaltres que també anem fent els vostres encàrrecs, un dels últims, aquesta bossa de piqué personalitzada per a portar la roba interior. 

I el necesser d'aquesta setmana és una finura! L'ha fet la Magda com a regal per a una nena que fa la comunió. Dolç i fi. Ens encanta i segur que a ella també! 

-----------------------------------------------------
Per consultes i comandes pots adreçar-te a la nostra botiga o bé, pots fer-ho per un email a ditifet.silvia@gmail.com. 
I recorda! Si no ho vols fer, nosaltres ho fem per tu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario